Urządzenia i Akcesoria
Hvedebrød med blød ost (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
12 portioner
Składniki
Blød ost
-
sødmælk1500 g
-
creme fraiche200 g
-
vand250 g
-
citronsaft (½ citron) eller 1 strøget tsk ascorbinsyrepulver30 g
-
havsalt1 - 2 knivspidser
-
tørret frugt- og nøddemix (se tip)1 - 2 spsk
Hvedebrød
-
hvedekerner (se tip)100 g
-
tørgær2 tsk
-
bagehvedemel plus ekstra til drys400 g
-
havsalt1 tsk
-
smør smeltet, til pensling1 spsk
-
blandede frø til drys1 spsk
-
honning til servering (valgfrit)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
244.3 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1233.9 kJ /
294.9 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen
Nem brioche
Brak ocen