
Urządzenia i Akcesoria
Sauterede kyllingestrimler
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
olivenolie20 g
-
fed hvidløg eller 20 g løg1
-
kyllingelår, uden skind og ben eller kyllingebrystfileter uden skind, skåret i strimler (1,5 cm x 3-4 cm) duppet tørre med køkkenrulle250 g
-
salt2 - 3 knivspidser
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspidser
Wartości odżywcze na 200 g
Kalorie
476.6 kcal /
2001.6 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
32.6 g
Węglowodany
0.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
599.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen