Urządzenia i Akcesoria
Vegan kaas dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porties
Składniki
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
480.2 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
412.8 kJ /
98.7 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan kaas
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Chocolade-Fudgecake
Brak ocen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Paëlla
50 min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
40 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 godz.
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Dubai Chocolate Tiramisu
Brak ocen
Wit Brood
Brak ocen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Brak ocen