Urządzenia i Akcesoria
Vegan red velvet cupcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 stuks
Składniki
Veganistisch roomkaasglazuur
-
rauwe cashewnoten 30 min. in heet water geweekt en uitgelekt200 g
-
suiker100 g
-
citroensap30 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kokosroom (het romige deel van kokosmelk)100 g
-
veganistische margarine30 g
Veganistische cupcakes
-
amandelmelk250 g
-
witte azijn40 g
-
zout½ tl
-
suiker150 g
-
rode voedingskleurstof½ tl
-
zonnebloemolie120 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloem250 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
247.9 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
43.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan lekkernijen
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Brak ocen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Bananen powerballs
15 min
Hersenen cupcakes
1 godz. 40 min
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Plakje marmercake met perzikvulling
Brak ocen
Sojabolognese
40 min
Pizzarolletjes met worst
1 godz. 20 min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 min