
Urządzenia i Akcesoria
香椰果冻
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
12 罐
Składniki
-
新鲜椰子2 只
-
水700 - 800 克
-
琼脂粉1 ½ - 2 茶匙
-
糖 ,依个人口味调整100 - 200 克
-
斑兰叶 ,裁成小段2 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
157 kcal /
656 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
43 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

孩子也能当大厨
16 Przepisów
Chiny
Chiny