Urządzenia i Akcesoria
Kommenbrød af rug
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 18 godz. 20 min
12 skiver
Składniki
Rugstarter
-
filtreret vand100 g
-
rugmel100 g
-
surdejsstarter (se tip)100 g
Kommendej
-
ekstra jomfruolivenolie til smøring
-
filtreret vand350 g
-
fuldkornsmel plus ekstra til drys500 g
-
bagehvedemel50 g
-
kommenfrø efter smag1 - 2 tsk
-
salt2 tsk
-
isterninger (ca. 10)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 skive
Sód
373.6 mg
Białko
7 g
Kalorie
810 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche burgerboller
2 godz. 10 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen