Urządzenia i Akcesoria
Smalec (svinerillette)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
525 g
Składniki
-
æbler udkernet og skåret i stykker150 g
-
løg skåret i kvarte100 g
-
fed hvidløg1
-
røget bacon skåret i stykker (2-3 cm)100 g
-
svinefedt skåret i stykker (1 cm - se tip)450 g
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
merian, tørret1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 525 g
Sód
2761.6 mg
Białko
56.4 g
Kalorie
14178.5 kJ /
3388.7 kcal
Tłuszcz
335.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
112.3 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen
Apple cider dressing
Brak ocen
Caramelliseret balsamico reduktion
Brak ocen
Yoghurt dressing
Brak ocen
Karrydressing med appelsin
Brak ocen