Smalec (svinerillette)

Smalec (svinerillette)

4.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
525 g

Składniki

  • æbler udkernet og skåret i stykker
    150 g
  • løg skåret i kvarte
    100 g
  • fed hvidløg
    1
  • røget bacon skåret i stykker (2-3 cm)
    100 g
  • svinefedt skåret i stykker (1 cm - se tip)
    450 g
  • havsalt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • merian, tørret
    1 tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 525 g

Sód 2761.6 mg
Białko 56.4 g
Kalorie 14178.5 kJ / 3388.7 kcal
Tłuszcz 335.9 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 112.3 g
Węglowodany 33.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie