Plăcintă Pasqualina

Plăcintă Pasqualina

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 felii

Składniki

Umplutură
  • parmezan tăiat bucăți (2 cm)
    100 g
  • pătrunjel verde doar frunzele
    20 g
  • căței de usturoi
    2
  • ulei de măsline plus pentru uns
    15 g
  • inimă de anghinare, marinată în ulei cu ierburi aromatice, scursă
    280 g
  • frunze de spanac proaspăt clătite
    300 g
  • ciuperci deshidratate (porcini) înmuiate în apă caldă timp de 30 minute, apoi scurse
    30 g
  • măghiran, uscat
    ⅛ linguriță
  • sare
    ¼ linguriță
  • piper negru măcinat
    ¼ linguriță
  • ouă mijlocii (53-63 g)
    4
  • ricotta proaspătă
    450 g
  • frișcă lichidă, 30-40% grăsime
    50 g
Aluat fraged fierbinte cu apă
  • untură cuburi, plus pentru uns
    140 g
  • sare
    1 linguriță
  • apă
    90 g
  • lapte
    80 g
  • făină
    500 g
  • ouă mijlocii (53-63 g)
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 felie

Białko 12.6 g
Kalorie 1527 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 28.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...