Mini krabbekager med koriandercreme

Mini krabbekager med koriandercreme

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
20 portioner

Składniki

Krabbekager
  • brød revet i stykker (ca. 3 skiver)
    120 g
  • gule peberfrugter skåret i stykker
    80 g
  • smør i tern
    10 g
  • forårsløg skåret i stykker (2 cm)
    40 g
  • æg, medium
    1
  • creme fraiche
    40 g
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • timianblade, friske
    2 tsk
  • krabbekød hvidt (overskydende væske presset ud)
    300 g
Koriandercreme
  • korianderblade, friske
    15 g
  • mynteblade, friske
    15 g
  • fed hvidløg
    1
  • grøn chili, frisk uden frø
    1
  • avocado
    ½
  • citronsaft
    1 spsk
  • spidskommen, stødt
    ½ tsk
  • sukker
    ¼ tsk
  • salt
    ¼ tsk
  • kokosfløde
    25 g
  • olivenolie
    1 spsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.7 g
Kalorie 246 kJ / 59 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie