Chocolate butter cream
TM6 TM5 TM31

Chocolate butter cream

4.3 (53 oceny)

Składniki

Chocolate buttercream icing

  • 250 g icing sugar (see Tips)
  • 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 20 g Dutch cocoa powder
  • 2 tsp boiling water
  • ½ tsp natural vanilla extract

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
7878.3 kJ / 1882.9 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
261.5 g
Tłuszcz
99.9 g
Tłuszcz nasycony
63.2 g
Błonnik
6 g
Sód
22.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy