![Chocolate butter cream Chocolate butter cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/efbae83393f9a337f0c2bf0c1df97f42/Derivates/1621e3b23b430983f155c3b523be1282ae9185bd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate buttercream icing
- 250 g icing sugar (see Tips)
- 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 20 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp natural vanilla extract
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 7878.3 kJ / 1882.9 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 261.5 g
- Tłuszcz
- 99.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 63.2 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 22.6 mg
Alternatywne przepisy
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Cream cheese frosting
5 min
Victoria sponge cake
1 godz. 20 min
Basic vanilla cupcakes
35min
Icing sugar
10 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15 min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic muffin mix
30min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
5 min
Dark chocolate frosting
10 Min
Too easy chocolate cake
50min