Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaseado de queso crema vegano
- 200 g de nuez de la India, remojada en agua caliente por 30 minutos y escurrida
- 100 g de azúcar
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 100 g de crema de coco
- 30 g de mantequilla vegetal
Magdalenas veganas
- 250 g de leche de almendras
- 40 g de vinagre blanco
- ½ cdita de sal
- 150 g de azúcar
- ½ cdita de colorante vegetal rojo
- 120 g de aceite de girasol
- 5 g de bicarbonato de sodio
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 250 g de harina de trigo
- 20 g de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 43.8 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 247.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yakimeshi vegetariano
35 Min
Chocolate blanco caliente con menta
30 Min
Galletas de chispas de chocolate y mantequilla dorada
50 min
Cheesecake con costra de granola
7小时 20 分钟
Cupcakes de plátano
40 Min
Hot cakes veganos
20 min
Brownies clásicos
1 Std.
Waffles veganos con salsa de chocolate
30 Min
Cupcakes de pistachos
1 Std. 40 Min
Betún de vainilla
5min
Enchiladas poblanas veganas
40 Min
Pastel arcoiris
2h