Hindistan Cevizi Yoğurdu

Hindistan Cevizi Yoğurdu

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
8 kavanoz

Składniki

  • Hindistan cevizi sütü yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
    400 g
  • şeker (opcjonalnie)
    30 g
    30 g agave şurubu
  • toz agar agar
    ½ tk
  • Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
    400 g
  • yoğurt mayası (bk. öneriler)
    2 g
  • su
    250 g
  • limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 kavanoz

Sód 31 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 792.9 kJ / 189.5 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 23.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...