Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fazer de véspera
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar
- 125 g natas c/ 30-40% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 266.9 g
- Tłuszcz
- 56.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 27.8 g
- Sód
- 88.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2 Std. 30 Min
Baguete de atum
Brak ocen
Sanduíche de gelado de baunilha
13h 25 min
Tiramisu de chocolate picante
6h
Soufflés frios de frutos silvestres
Brak ocen
Halloumi BIY com bacon ou curgete
9 Std.
Iogurte gelado com frutos vermelhos
18 Std.
Bolo de chocolate sem ovos
35 dk
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55 Min
Brownies de chocolate e pistácio
45 Min
Bolo 10º aniversário do Cookidoo®
2h
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1sa