Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi

Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porsiyon

Składniki

  • bal kabağı eti sert kabukları iyice
    soyulmuş, parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
    100 g
  • patates parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
    120 g
  • pırasa boydan ikiye kesilimiş,
    dilimlenmiş (2 cm)
    30 g
  • balık fileto (dip balığı olmayan,
    derisiz, kılçıksız fileto mevsim
    balığı), parçalara bölünmüş
    (3-4 cm)
    50 g
  • su
    200 g
  • zeytinyağı
    ½ tatlı kaşığı

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 porsiyon

Białko 13.1 g
Kalorie 894 kJ / 214 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...