Urządzenia i Akcesoria
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 11 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Poached Pineapple
-
pineapple, fresh (approx. 710 g)1
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
-
lemon juice30 g
-
ice cube for water bath
-
sugar to store pineapple60 g
Pineapple Sherbet
-
pineapple, fresh skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
coconut cream395 g
-
sugar115 g
-
simple syrup (see Tip)200 g
-
citric acid½ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Butter Mochi
-
vegan butter room temperature, plus extra to grease115 g
-
sugar395 g
-
coconut cream340 g
-
coconut milk395 g
-
vegan egg substitute e.g. JUST Egg200 g
-
natural vanilla extract, pure¾ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt¾ tsp
-
glutinous rice flour (mochi flour)450 g
Coconut Powder
-
coconut milk powder85 g
-
icing sugar30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
300.1 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
3333.2 kJ /
796.7 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.2 g
Węglowodany
111.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Mayonnaise
5 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
4 godz. 40 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 godz. 10 min
Chocolate cake pops
1 godz. 55 min
Cheesy pull-apart garlic bread
1 godz.
Sautéed prawns
15 min
Fish fingers with tomato sauce
50 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Protein Boosted Waffles
25 min