Sparris med pocherade ägg (sous-vide)

Sparris med pocherade ägg (sous-vide)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portioner

Składniki

  • medelstora ägg
    4
  • grön sparris skalade (max. 14 cm långa)
    150 g
  • vitlöksklyftor krossade
    2
  • vatten för nedsänkning och förslutning av påsar
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra, (från ½ citron)
  • salt efter smak
  • malen svartpeppar efter smak
  • olivolja till servering

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 81 mg
Białko 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie