Urządzenia i Akcesoria
Pavlovakrans med bär
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portioner
Składniki
Maräng
-
strösocker225 g
-
äggvitor från stora ägg, rumstempererade5
-
vitvinsvinäger1 tsk
-
majsmjöl1 tsk
Halloncoulis
-
hallon125 g
-
citronsaft20 g
-
strösocker50 g
Vispgrädde
-
vispgrädde450 g
Montering
-
blåbär100 g
-
granatäpplekärnor50 g
-
hallon200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
55 mg
Białko
4 g
Kalorie
1638 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bara Brith (fruktbröd)
Brak ocen
Jultårta
Brak ocen
Fruktkaka
Brak ocen
Citronkaka
Brak ocen
Tigerkaka
Brak ocen
Kasutera (Japansk honungskaka)
Brak ocen
Sockerkaka/tårtbotten
1 godz. 50 min
Morotskaka
2 godz. 30 min
Bananbröd
Brak ocen
Scones
30 min
Pistagemuffins
40 min
Trefärgade muffins
1 godz. 30 min