Urządzenia i Akcesoria
Stekt sparris
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portioner
Składniki
-
olivolja15 g
-
grön sparris i bitar (5 cm)350 g
-
salt efter smak
-
malen svartpeppar till garnering
-
citronsaft till garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.8 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
202.3 kJ /
48.3 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hej våren!
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Blomkålsmos
Brak ocen
Bulgur
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Fänkålssallad
Brak ocen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Brak ocen
Kashmiri-ris
Brak ocen
Naanbröd med lök och kummin
Brak ocen
Potatis- och rotsellerigratäng
Brak ocen
Rosmarin- och rotfruktsmos
Brak ocen
Miso-aubergine (sous-vide)
Brak ocen
Janssons Frestelse
1 godz. 40 min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Brak ocen