Urządzenia i Akcesoria
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 porsiyon
Składniki
-
şeker120 g
-
vanilya özü, doğal1 tk
-
tarçın, toz1 ½ tk
-
armut, Williams cinsi (sert) soyulmuş, yarıya bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış (bk. öneriler)4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)850 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
badem, kıyılmış, kavrulmuş
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Antep Fıstıklı Macaron
2 godz. 30 min
Pırasa ve Gravyer Peynirli Kiş
1 godz. 5 min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Brak ocen
Somon Tartar
10 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Brak ocen
Yumurta Salatalı Sandviç
25 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1 godz.
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Brak ocen
Bearnez Soslu Bonfile
Brak ocen
Parmesanlı Krakerler
50 min