Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
脆餅
-
葡萄籽油 ,多備一點塗抹用
lub 椰子油 ,多備一點塗抹用 - 1 茶匙 肉桂粉
- 1 大匙 紅糖
- 7 顆 蛋白
- 1 小撮 鹽
- 180 - 200 克 麵粉
花草茶
-
2
茶匙 乾燥洛神花
lub 2 包 乾燥洛神花 - 5 枝 新鮮薄荷葉
- 3 枝 檸檬馬鞭草 ,取葉 (opcjonalnie)
- 5 枝 新鮮香茅
- 5 枝 新鮮甜菊葉
- 1500 - 1800 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 941.8 kJ / 225.1 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 51.7 mg