花草茶與脆餅
TM6

花草茶與脆餅

(Brak ocen)

Składniki

脆餅

  • 1 茶匙 肉桂粉
  • 7 顆 蛋白
  • 1 小撮 鹽
  • 200 克 紅糖 ,多備一大匙
  • 75 克 葡萄籽油 ,多備一點塗抹用
    lub 75 克 椰子油 ,多備一點塗抹用
  • 180 - 200 克 麵粉

花草茶

  • 1500 - 1800 克 水
  • 2 茶匙 乾燥洛神花
    lub 2 包 乾燥洛神花 茶包
  • 5 枝 新鮮薄荷葉
  • 5 枝 新鮮香茅
  • 5 枝 新鮮甜菊葉
  • 3 枝 檸檬馬鞭草 ,取葉 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
941.8 kJ / 225.1 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
35.4 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
0.7 g
Sód
51.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy