Urządzenia i Akcesoria
Speltkrans fyldt med halloumi, tranebær og rosmarin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 portioner
Składniki
-
speltmel plus ekstra til at drysse med400 g
-
tørgær1 tsk
-
vegetabilsk olie60 g
-
mælk150 g
-
honning30 g
-
æg1
-
salt1 tsk
-
halloumi skåret i mindre stykker250 g
-
skalotteløg skåret i halve80 g
-
rosmarin, frisk kun blade, plus ekstra til pynt2 kviste
-
æggeblomme pisket med 1 spsk vand1
-
tranebærmarmelade til pynt
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 10 portioner
Sód
2621 mg
Białko
108 g
Kalorie
13175.4 kJ /
3149 kcal
Tłuszcz
133 g
Błonnik
49 g
Tłuszcz nasycony
48 g
Węglowodany
409 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vinter
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sprøde boller
1 godz. 40 min
Ciabatta
Brak ocen
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Proteinkiks med frø og kerner
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen