Focaccia med dadler, bacon og gedeost

Focaccia med dadler, bacon og gedeost

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portioner

Składniki

  • olivenolie plus ekstra til smøring
    20 g
  • bacon skåret i mindre stykker
    100 g
  • vand
    325 g
  • bagehvedemel
    500 g
  • gær
    10 g
    4 g tørgær
  • sukker
    1 knivspids
  • salt
    1 - 1 ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • dadler uden sten , halveret
    80 g
  • gedeost, alle slags smuldret
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0.5 mg
Białko 15 g
Kalorie 2351 kJ / 562 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie