Urządzenia i Akcesoria
Focaccia med dadler, bacon og gedeost
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portioner
Składniki
-
olivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
bacon skåret i mindre stykker100 g
-
vand325 g
-
bagehvedemel500 g
-
4 g tørgærgær10 g
-
sukker1 knivspids
-
salt1 - 1 ½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
dadler uden sten , halveret80 g
-
gedeost, alle slags smuldret100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.5 mg
Białko
15 g
Kalorie
2351 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vinter
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sprøde boller
1 godz. 40 min
Ciabatta
Brak ocen
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Proteinkiks med frø og kerner
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen