Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scrambled Eggs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Sweet Potato Cheesecake Bars
Brak ocen
Orange Julius
5 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
S'mores Dip
10 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Classic Pancakes
50 min
Meatball Subs
55 min
Vanilla, Banana and Coffee Milkshake
15 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min