Urządzenia i Akcesoria
Pizzadeeg
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie plus wat extra voor het invetten30 g
-
water kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist gekruimeld20 g
-
broodmeel400 g
-
zout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portie
Białko
45 g
Kalorie
7341 kJ /
1752 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.7 g
Węglowodany
302 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kaneelrolletjes met glazuur
2 godz. 30 min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 godz. 30 min
Glazuur
5 min
Amerikaanse pannenkoeken
40 min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 godz. 45 min
Snel bladerdeeg
1 godz. 20 min
Kruimeldeeg
5 min
Basis brooddeeg
5 min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Pitabrood
2 godz.