Sous-vide-posjerte egg

Sous-vide-posjerte egg

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 stykker

Składniki

  • olivenolje til smøring
  • egg, medium
    4
  • vann
    1600 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • havsalt etter smak
  • malt svart pepper etter smak

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 183 mg
Białko 7 g
Kalorie 359 kJ / 87 kcal
Tłuszcz 6 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie