Urządzenia i Akcesoria
Vegansk cheesecake med kirsebær
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
8 portioner
Składniki
-
mandler, uden skind150 g
-
dadler skåret i mindre stykker125 g
-
kokosolie60 g
-
cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet200 g
-
kokosmælk fed130 g
-
citronsaft, friskpresset25 g
-
sirup agave70 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 spsk
-
kirsebær, friske uden sten120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portioner
Sód
120.4 mg
Białko
75 g
Kalorie
14343.6 kJ /
3428.2 kcal
Tłuszcz
255.7 g
Błonnik
33.9 g
Tłuszcz nasycony
98.3 g
Węglowodany
255.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommerlige retter
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Skumfiduser med vaniljesmag
2 Std. 15 Min
Sunde snickersbarer
Keine Bewertungen
Frossen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Vanilje is
12 Std.
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen