Urządzenia i Akcesoria
Rissalat med jordbær og feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
mandler, uden skind40 g
-
rosiner25 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
vand1200 g
-
salt1 tsk
-
sorte ris200 g
-
jordbær skåret i mindre stykker (ca. 2 cm)200 g
-
fetaost smuldret80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587 mg
Białko
9 g
Kalorie
1764 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommerlige retter
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær
20 Min
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen