Leverkage

Leverkage

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portioner

Składniki

Pandekager med lever
  • kyllingelever
    600 g
  • æg
    2
  • fuldkornsmel
    50 g
  • salt
    ½ tsk
  • peber, stødt
    ¼ tsk
  • vegetabilsk olie til stegning
    30 g
Fyld
  • løg skåret i kvarte
    160 g
  • gulerødder skåret i skiver
    100 g
  • fed hvidløg
    3
  • vegetabilsk olie
    40 g
  • ketchup
    85 g
  • mayonnaise hjemmelavet
    100 g
Samling
  • mayonnaise hjemmelavet
    20 g
  • dild, frisk hakket
    10 g
    10 g blandede krydderurter, friske, hakket
  • grøn peberfrugt skåret i tern (0,5 cm)
    50 g
  • rød peberfrugt skåret i tern (0,5 cm)
    50 g

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 1362 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie