Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 г лука-шалота, нарезанного половинками
- 1 веточка свежего тархуна, только листья
- 50 г сухого белого вина
- 1 ст.л. белого винного уксуса, предпочтительно настоянного на листьях эстрагона
- 200 г сливочного масла, нарезанного кусочками
- 4 яичных желтка
- 1 ч.л. соли
- 1 щепотка молотого черного перца
- Wartości odżywcze
- na 1 На весь объем
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 192 g
- Błonnik
- 0.9 g