Urządzenia i Akcesoria
Kinesisk Tangzhong-brød
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 skiver
Składniki
-
mælk plus en ekstra 1 tsk330 g
-
bagehvedemel560 g
-
mælkepulver30 g
-
tørgær2 teske
-
æg2
-
havsalt1 teske
-
smør100 g
-
sukker50 g
-
æggeblomme1
-
mælk1 teske
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
298.1 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1261.7 kJ /
300.4 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smør og brød
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rugmelsstykker
12 godz.
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen