Kinesisk Tangzhong-brød

Kinesisk Tangzhong-brød

4.0 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 skiver

Składniki

  • mælk plus en ekstra 1 tsk
    330 g
  • bagehvedemel
    560 g
  • mælkepulver
    30 g
  • tørgær
    2 teske
  • æg
    2
  • havsalt
    1 teske
  • smør
    100 g
  • sukker
    50 g
  • æggeblomme
    1
  • mælk
    1 teske

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 298.1 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 1261.7 kJ / 300.4 kcal
Tłuszcz 11.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 39.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie