Salat med rejer, ferskner og hvid peber citronette

Salat med rejer, ferskner og hvid peber citronette

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner

Składniki

  • fersken skrællet, skåret i mindre stykker
    250 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    60 g
  • citronsaft, friskpresset
    60 g
  • salt
    2 - 4 knivspids
  • hvid peber, stødt
    1 knivspids
  • rejer, rå, store, pillede
    350 g
  • vand til at sænke pose helt ned i (ikke mere end 2L maksimum fyldningsniveau)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 323 mg
Białko 17 g
Kalorie 1036 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie