Torskesalat med selleri, tomater og balsamicovinaigrette

Torskesalat med selleri, tomater og balsamicovinaigrette

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner

Składniki

  • ekstra jomfruolivenolie
    80 g
  • balsamico
    30 g
  • blandede urter, tørrede (f.eks. basilikum, oregano, timian, rosmarin)
    1 ½ teske
  • citronsaft, friskpresset
    1 teske
  • salt
    ¼ teske
  • sort peber, stødt
    1 - 2 knivspids
  • torskefilet udbenet, (ca. 200 g hver, 2 cm tyk)
    4
  • vand til at nedsænke poser ned i (ikke højere end det maksimale fyldningsniveau på 2 liter)
  • citronsaft, friskpresset
    30 g
  • tomat, moden skåret i mindre stykker
    200 g
  • selleristilk skåret i mindre stykker
    100 g
  • salatblade enhver type
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 370 mg
Białko 37 g
Kalorie 1508 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie