Urządzenia i Akcesoria
Vandmelon mille-feuille med limemarinerede rejer
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til pynt30 g
-
fed hvidløg1
-
rejer, friske, pillede250 g
-
limesaft friskpresset20 g
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
vandmelon skåret i 12 skiver (Ø 7-8 cm, 5 mm tyk)360 g
-
agurk skåret i 32 skiver (2 mm)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
93 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
690 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let og lækkert
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Brak ocen