Fersken- og mandelsis

Fersken- og mandelsis

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portioner

Składniki

  • farin
    120 g
  • fersken frosset i terninger (1-2 cm)
    500 g
  • mandelmælk frosset i terninger (1-2 cm)
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 14 mg
Białko 1 g
Kalorie 513 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie