Urządzenia i Akcesoria
Fersken- og mandelsis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portioner
Składniki
-
farin120 g
-
fersken frosset i terninger (1-2 cm)500 g
-
mandelmælk frosset i terninger (1-2 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
1 g
Kalorie
513 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 godz.
Saltkaramel- og chokolademousse
45 min
Karameller
2 godz.
Chokoladeis
12 godz.
Bærskum
10 min
Cremet citronis
12 godz. 10 min
Chokolademousse
3 godz. 20 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min