Urządzenia i Akcesoria
Surdejsbrød med oliven
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
1 Komplet opskrift
Składniki
-
olivenolie plus ekstra til smøring35 g
-
vand410 g
-
surdejsstarter (se tip)50 g
-
sukker15 g
-
bagehvedemel300 g
-
sorte oliven, udstenede40 g
-
salt1 teske
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplet opskrift
Sód
2404 mg
Białko
33 g
Kalorie
6263 kJ /
1496 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
232 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche burgerboller
2 godz. 10 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen