涼拌雙瓜皮

涼拌雙瓜皮

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 西瓜 取皮,削去綠色部分,刨絲
    200 克
  • 南瓜 去皮去籽,刨絲
    200 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切段,約2公分
    5 克
  • 蝦米
    10 克
  • 蒜頭 (約2粒)
    10 克
  • 魚露
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 檸檬汁
    4 大匙
  • 李型番茄 切4等分
    60 克
  • 檸檬葉 手撕成小片
    2 片
  • 無鹽烤花生 稍微拍碎
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 85.1 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 466.3 kJ / 111.6 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 16.1 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...