Urządzenia i Akcesoria
涼拌雙瓜皮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
西瓜 取皮,削去綠色部分,刨絲200 克
-
南瓜 去皮去籽,刨絲200 克
-
鹽1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段,約2公分5 克
-
蝦米10 克
-
蒜頭 (約2粒)10 克
-
魚露2 大匙
-
糖1 大匙
-
檸檬汁4 大匙
-
李型番茄 切4等分60 克
-
檸檬葉 手撕成小片2 片
-
無鹽烤花生 稍微拍碎30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
85.1 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
466.3 kJ /
111.6 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日清爽大集合
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan