Urządzenia i Akcesoria
Ground Bison Meat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
450 g
Składniki
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
313.5 mg
Białko
113 g
Kalorie
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Tłuszcz
107.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Spanish Seafood Rice
1 godz. 25 min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen
Caramel Macchiato
15 min