Urządzenia i Akcesoria
Ground Bison Meat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
450 g
Składniki
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
313.5 mg
Białko
113 g
Kalorie
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Tłuszcz
107.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise (3 Minute)
10 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Strawberry Top Infused Water
1 godz. 5 min
Bellini
5 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Garlic Shrimp
35 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min