Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g bison, boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
- 150 g pork fat, from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 107.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 313.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vietnamese Egg Coffee
10 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Lemonade
5 Min
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10 Min
Red Beans and Rice
1 Std. 15 Min
Frappé Coffee
5 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Homemade Lemonade
10 Min