![Ground Bison Meat Ground Bison Meat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52387d9f-43ac-43a1-a8ab-80f28c80ea23/Derivates/1872f412-64ca-403b-b3cd-ebccbc139364.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g bison, boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
- 150 g pork fat, from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 107.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 313.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hollandaise sauce
15 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40p
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Festive Baguette
3h 45min
Ham and Spinach Egg Wrap
40p
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Steamed Shrimp
20p