Urządzenia i Akcesoria
Ground Bison Meat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
450 g
Składniki
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
313.5 mg
Białko
113 g
Kalorie
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Tłuszcz
107.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Shredded Chicken and Scallions
Brak ocen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Watercress Soup
Brak ocen
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Brak ocen
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Mixed Herbs Rice
35 min
Fresh Orange Juice
5 min
Virgin Coconut Oil Chocolate
2 godz. 10 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Homemade Soy Milk
30 min
Garlic Shrimp
35 min
Calamansi Juice
5 min