Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯培根起士煎餅
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 人份
Składniki
-
馬鈴薯 削皮切大塊(每一塊差不多大小)600 克
-
水700 克
-
洋蔥 切4等分200 克
-
橄欖油300 克
-
蛋 中等大小 (或6顆大型蛋)8 顆
-
泡打粉15 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭 切碎1 顆
-
培根丁100 - 120 克
-
莫札瑞拉乳酪 ,磨碎150 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan