Urządzenia i Akcesoria
Rissallad med grönsaker
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
Rissallad
-
färsk koriander endast bladen1 msk
-
färsk bladpersilja endast bladen1 msk
-
lök i kvartar100 g
-
röd paprika i kvartar100 g
-
vatten600 g
-
ris120 g
-
squash tärnad (1 cm)100 g
-
aubergine tärnad (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olivolja60 g
-
saft av citron20 g
-
vitlöksklyfta1
-
rödvinsvinäger1 msk
-
dijonsenap1 tsk
-
honung1 tsk
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
848 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbecue
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Blomkålsmos
Žádné hodnocení
Bulgur
Žádné hodnocení
Stekt sparris
Žádné hodnocení
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Žádné hodnocení
Fänkålssallad
Žádné hodnocení
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Žádné hodnocení
Kashmiri-ris
Žádné hodnocení
Naanbröd med lök och kummin
Žádné hodnocení
Potatis- och rotsellerigratäng
Žádné hodnocení
Rosmarin- och rotfruktsmos
Žádné hodnocení
Miso-aubergine (sous-vide)
Žádné hodnocení
Janssons Frestelse
1hod. 40min.