Rabarber- och ingefärapaj

Rabarber- och ingefärapaj

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portioner

Składniki

  • mjuk pepparkaka skivad (1 cm)
    200 g
  • vetemjöl
    300 g
  • smör kylskåpskallt, tärnat
    150 g
  • vatten
    20 - 40 g
  • strösocker
    1 tsk
  • fint havssalt
    1 nypa
  • vetemjöl till utbakning
  • farinsocker
    150 g
  • rabarber skalade, skurna i bitar (2 cm)
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1805 kJ / 429 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 63.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie