Urządzenia i Akcesoria
脆皮巧克力蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 人份
Składniki
-
2 大匙 麵粉, ,灑粉用麵包粉 灑粉用2 大匙
-
蕎麥 (opcjonalnie)25 克
-
奶油,有鹽或無鹽 多備一點塗抹用少許
-
黑巧克力 切塊100 克
-
奶油,有鹽或無鹽 切塊,室溫軟化170 克
-
糖150 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
麵粉250 克
-
泡打粉10 克
-
牛奶20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 人份
Sód
2022 mg
Białko
57 g
Kalorie
15263 kJ /
3648 kcal
Tłuszcz
197 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
117 g
Węglowodany
419 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan