Urządzenia i Akcesoria
珍珠薏仁沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
水500 克
-
珍珠薏仁 (洋薏仁),中等尺寸250 克
-
油 (植物油)15 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
紅櫻桃蘿蔔 切薄片100 克
-
罐裝玉米粒 瀝乾水份140 克
-
小黃瓜 切丁½
-
櫻桃番茄 對切150 克
-
菲達乳酪 弄碎50 克
-
新鮮細香蔥 切成蔥花1 把
-
蒜頭 (opcjonalnie)1 粒
-
優格 (脂肪含量3.5%)200 克
-
黃芥末10 克
-
蜂蜜10 克
-
醋15 克
-
檸檬汁10 克
-
胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
627 mg
Białko
9 g
Kalorie
1083 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan