Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 4 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 300 g grâu
- 50 g semințe de mac
- 250 g lapte
- 40 g unt, tăiat bucăți, plus pentru uns tăvile
- ½ - 1 linguriță sare fină
- ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 1 linguriță cardamom măcinat
- făină, pentru pudrat aluatul
- Wartości odżywcze
- na 1 felie
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă marocană picantă de linte
40min
Pâine cu cinci semințe
1h 50 min
Salată de crudități
10 Min
Colțunași cu varză și carne de porc, la aburi
1u. 35min
Ciabattine
3h 30 min
Pateu în crustă (Spania)
10h
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 min
Miel de Paște cu migdale
2h 45 min.
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min
Pâine țărănească
2h
Pâine de secară cu chimen
18 Std. 20 Min
Ciabattine
3h 30 min