Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 gotas de vinagre blanco
- 5 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de cremor tártaro
- 1 cda de fécula de maíz (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3549 kJ / 845 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2518 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado blanco
2 Std.
Crema pastelera
10 Min
Merengue italiano
20 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 Min
Merengue francés
10 Min
Masa sablé
10 Min
Merengue francés
10 Min
Merengue suizo
10 Min
Merengue italiano
20 Min
Merengue italiano
20 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 Min
Merengue
15 Min