Urządzenia i Akcesoria
Juletræs brød
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
32 stykker
Składniki
Dej
-
vand220 g
-
20 g gærtørgær2 tsk
-
olivenolie til smøring
-
sukker1 tsk
-
hvedemel400 g
-
havsalt1 tsk
Fyld
-
parmesanost skåret i mindre stykker (2 cm)60 g
-
fed hvidløg1
-
mozzarella skåret i mindre stykker (2 cm)200 g
Samling og bagning
-
æg, medium blandet med 1 spsk vand1
Serving
-
basilikumblad1 ½ spsk
-
rosmarin, frisk1 ½ spsk
-
smør tern30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
100 mg
Białko
4 g
Kalorie
377 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Jul
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Portugisisk brød (Pão de água)
3 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 godz. 45 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen