
Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato and salami fettuccine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 - 100 g
-
brown onion (approx. 90 g)½
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
-
red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces½
-
zucchini cut into pieces100 g
-
olive oil to taste30 - 50 g
-
Roma tomatoes cut into quarters400 g
-
water300 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried fettuccine broken into halves250 - 300 g
-
salami or chorizo, thinly sliced100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
779.8 kcal /
3275.3 kJ
Białko
25.8 g
Tłuszcz
48.3 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
21.6 g
Sód
1034.5 mg