Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 30 - 50 g olive oil, to taste
- 400 g Roma tomatoes, cut into quarters
- 300 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 - 300 g dried fettuccine, broken into halves
- 100 g salami or chorizo, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3275.3 kJ / 779.8 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.6 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1034.5 mg
Alternatywne przepisy
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Tuna mornay
45 min
Mexican stack
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Aussie potato salad
1h 30min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Wagon wheel slice
2 godz. 40 min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 min