Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato and salami fettuccine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 - 100 g
-
brown onion (approx. 90 g)½
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
-
red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces½
-
zucchini cut into pieces100 g
-
olive oil to taste30 - 50 g
-
Roma tomatoes cut into quarters400 g
-
water300 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried fettuccine broken into halves250 - 300 g
-
salami or chorizo, thinly sliced100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1034.5 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
3275.3 kJ /
779.8 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
21.6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and pesto risoni
35 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Mexican stack
45 min
Plaited pork pie
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Tuna mornay
45 min
Pikelets
35 min