Urządzenia i Akcesoria
Piure de castane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 borcane
Składniki
-
păstaie de vanilie secționată longitudinal și apoi tăiată în jumătate1
-
zahăr brun600 g
-
apă480 g
-
castane fierte și decojite960 g
-
zeamă de lămâie30 g
-
agar-agar1 linguriță
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 borcan
Białko
8 g
Kalorie
4981 kJ /
1172 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
14.3 g
Węglowodany
268.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Parfum de toamnă
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tăiței spätzle cu sparanghel și sos de smântănă cu leurdă
Brak ocen
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Brak ocen
Băutură răcoritoare cu struguri și mirodenii
Brak ocen
Cocktail cu cocos
Brak ocen
Clătite din făină de castane cu compot de mere
45 min
Castane la Varoma
55 min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 min
Făină din cereale sau leguminoase
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Tort negresă cu caramel sărat
2 godz. 40 min
Supă de conopidă mov
Brak ocen
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 min