Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 ½ c. à café de cannelle, moulue
- 4 poires Williams (fermes) pelées, coupées en deux et évidées
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- des amandes éffilées et grillées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30 Min
Sauce au caramel
1h 30min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1h 30min
Toffees au caramel
2h
Chutney d'oignon rouge
24h
Cuisson du riz
25 Min
Flatbread à l'aneth et à la feta
1 Std. 20 Min
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1h
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Citron frappé au champagne
10 Min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 godz. 20 min
Pâte à tartiner au citron
1h