Sourdough Starter Discard English Muffins

Sourdough Starter Discard English Muffins

4.9 86 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
12 portions

Składniki

  • whole milk
    8 oz
  • sugar
    ½ oz
  • active dry yeast
    1 packet/envelope
    2 ¼ tsp active dry yeast
  • all-purpose flour plus extra to dust
    15 oz
  • sourdough starter discard (unfed)
    4 oz
  • unsalted butter diced, room temperature, plus extra to grease
    2 oz
  • salt
    2 tsp
  • semolina to sprinkle

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 397 mg
Białko 5 g
Kalorie 828 kJ / 198 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...