Yoghurtkaka

Yoghurtkaka

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 bitar

Składniki

  • solrosolja + extra för smörjning av form
    80 g
  • socker
    150 g
  • ägg
    3
  • vetemjöl
    200 g
  • bakpulver (15 g)
    1 msk
  • vaniljsocker, hemmagjort (opcjonalnie)
    1 tsk
    ½ tsk äkta vaniljextrakt
  • naturell yoghurt
    120 g
  • salt
    1 nypa

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bit

Białko 5 g
Kalorie 1080 kJ / 258 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie